Olemme harjoitusyritys, joka on luotu Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä opiskelun yhteydessä ja jonka avulla opiskelemme ensimmäisen vuoden liiketalouden opinnot.

perjantai 1. helmikuuta 2013

Makeat messuterveiset!

MakeaDesignin toimitusjohtaja Kaisa Aaltonen valmistautumassa alkavaan messupäivään ja tekemässä viime hetken silauksia messupisteellemme.

Pitkään suunnitellut ja paljon puhutut Hy- messut ovat nyt takanapäin. Meininki ja fiilis olivat aivan mahtavat koko tapahtuman ajan ja vieraita riitti koko päiväksi.

Aamulla saavuimme tapahtumapaikalle klo.9.00 ja aloimme vauhdilla kokoamaan ständiämme Henni Rauhalan ohjauksella. Teimme samalla myös muita avustavia tehtäviä päivää varten, kuten tulostimme arvontalomakkeita ja kuvastoja, teimme lisää käyntikortteja, päivitimme facebookiin messukutsun ym.. Lopulta viimeistelimme itsemme niin henkisesti kuin fyysisestikkin valmiiksi ja kävimme vielä jokainen omat tehtävä alueemme läpi. Kun kello lähestyi kahtatoista, jokainen lähti hoitamaan omia tehtäviään.

Kello kaksitoista alkoi todellinen vilske, kun messut pyörähtivät käyntiin. Lähdimme heti etsimään asiakkaita ja houkuttelimme heidät messupisteellemme suklaiden ja hyvien puhetaitojen avulla. Ekat kaupat olivatkin hetkessä hoidettu ja niistä rohkaistuen saimme tehtyä paljon kauppaa koko päivän ajan. Olimme järjestäneet myös tuotekyselyn ja arvonnan, mikä osoittautui huikeaksi menestykseksi ja yhtään palkintoa(n.300) ei ollutkaan  liikaa, vaikka aluksi niin kuvittelimmekin. Asiakkaita riitti pisteellämme alusta ihan viimeisiin minuutteihin saakka.

Nyt odottelemme innolla tuloksia, sillä messujen paras yritys palkitaan. Paras palkinto on kuitenkin se kokemus, jonka päivästä saimme! M&M-tiimiläistä Iida Kuusista lainaten: " Nämä olivat kyllä elämäni nopeimmat kolme tuntia! Ja sauskaa oli!"

-MakeaDesignin puolesta,
Krista Salmi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti