Olemme harjoitusyritys, joka on luotu Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä opiskelun yhteydessä ja jonka avulla opiskelemme ensimmäisen vuoden liiketalouden opinnot.

perjantai 15. helmikuuta 2013

Ei kun suksimaan!

MakeaDesignin alkuvuosi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja hommia on riittänyt! Aika on vierähtänyt pikavauhtia jo siihen tilanteeseen, että ensi viikon vietämme hiihtolomaillen!

Pikkuinen kurkistus viime päiviin...

Viikko alkoi ryhmätentillä, jonka sisällöstä emme etukäteen tienneet juurikaan mitään. Tentti olikin kovin toiminnallinen; oli myyntineuvotteluja ja niiden arvioimista, raportointia ja asiakastapahtuman suunnittelua sekä kutsujen taiteilua. Menoa ja meininkiä riitti ja kaikilla oli mukavaa!

Loppuviikosta uppouduimme nettisivujen tekemisen alkeiden ihmeelliseen maailmaan. Vielä ollaan aivan alkutekijöissä niiden saralla, mutta muutaman viikon kuluttua saamme jo julkaistua toivottavasti jotain...

Torstai oli ruusuinen ystävänpäivä, kun osto- ja logistiikkatiimimme Pekka toivotti ystävänpäivät kaikille vuosikurssimme tytöille oikein ruusujen kera!
Kävimme myös markkinoimassa ystävänpäiväkampanjaamme; kokouspyörää, jossa muutama henkilö voi istua omilla satuloillaan ringissä, samassa pyörässä, samaan aikaan pyöräillen ja kokoustaen!

Mukavaa hiihtolomaa kaikille,
Makeat palaavat töiden pariin taas viikon kuluttua viikolla 9!

MakeaDesignin puolesta,
Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti