Olemme harjoitusyritys, joka on luotu Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä opiskelun yhteydessä ja jonka avulla opiskelemme ensimmäisen vuoden liiketalouden opinnot.

tiistai 22. tammikuuta 2013

Hunajata.

Tapahtumilla ja asioilla on seurauksensa, niin myös joulukuussa 2012 järjestetyllä myyntikilpailulla. Maanantaina täyttyi Turun ammattikorkean, Salon toimipisteen iso auditorio ensimmäisen vuoden opiskelijoista tulosten julkaisua kuuntelemaan. Painaessaan videotykin jäädytykseltä pois tutoropettaja paljastaa luokan 306 Makean tiimille mieluisen näyn; voitimme!

Kiitos ja kunnia tapahtuneesta kuuluu kaikille yhteistyökumppaneillemme. Kiitos mahdollisuudesta harjoitella kaupankäyntiä ylä- sekä alamäkineen! Kiitos, että olette ymmärtäväisiä kun tiedonkulku on takkuillut ja eteen on tullut inhimillisä erheitä! Rahkeemme tulevaisuuden haasteisiin karttui arvokkaalla kokemuksella ja toivomme, että pääsemme mahdollisimman pian kehittämään opittuja taitoja ja tietoja kanssanne lisää!


Kuten olemme jo useaan otteeseen maininneet harjoitusyritysmessut lähestyvät vääjäämättä. Kaikki mahdollinen tuki ja turva, apu ja avustus on h-hetken lähestyessä toivottua. Onneksi saimme opastusta messu infotilaisuudesta, jossa kuulimme, että messuosastolla voi tarjota jotain purtavaa. Tämä on kuulemma hyvin yleinen tapa oikeassa yritys- ja messumaailmassa. Herääkin kysymys, onko joku joskus nähnyt jonkun, joka olisi mennyt jonnekkin ilmaisen pullakahvin, hernekeiton tai makkaran perässä?

Maailmassa on monta ihmeellistä asiaa, BS on vain yksi niistä.

Hy Makea Design Oy:n puolesta,
Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti