Olemme harjoitusyritys, joka on luotu Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä opiskelun yhteydessä ja jonka avulla opiskelemme ensimmäisen vuoden liiketalouden opinnot.

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Hyvää maanantaiaamua!


Viikon raskain aamu kannattaa aloittaa iloisilla uutisilla, jotta loppu viikko ei tunnu niin työteliäältä. Ensinnäkin minulla on ilo kertoa, että Hy MakeaDesign Oy on voittanut harjoitusyritysmessuilla käydyn keskinäisen messukilpailun. Kilpailussa mitattiin harjoitusyritysten asiakaspalvelutaitoja, sisäänheittotaitoja, messuilla järjestettyä aktiviteettia, myyntitaitoa, niin määrällisesti, kuin laadullisestikin, sekä messuständin näyttävyyttä ja houkuttelevuutta markkinoinnin näkökulmasta. Yksittäisillä osa-alueilla hävisimme vain aktiviteetin ja määrällisen myynnin suhteen. Kunniamainintana, määrällisesti eniten tuotteita myi EasyEvents.

Messukilpailun voitto merkitsee sitä, että ainakin osa hy:mme jäsenistä lähtee Liettuaan kansainvälisille harjoitusyritysmessuille edustamaan Turun ammattikorkeakoulun Salon yksikön TSK:n opiskelijoita. Vaikka messukonsepti onkin jo kasassa, suunniteltavaa tuli paljon lisää ja töitä riittää. Toivottavasti työn määrä pitää meidät nöyränä ja muistamme antaa kaikkemme ja nauttia saamastamme hienosta tilaisuudesta sekä sen tuomasta kansainvälisestä kokemuksesta.

Viime viikolla saimme myös uuden tehtävän liittyen harjoitusyritystoimintaamme. Seuraavien viikkojen aikana meidän tulee suunnitella jotain uutta liiketoimintaamme. Tämä voi olla vaikkapa uuden tuotteen tai kokonaan uuden liiketoiminnan lanseeraaminen. Haasteena onkin nyt jakaa porukka niin, että osa voi suunnitella ja työstää tulevia messuja ja osa uutta liiketoimintaa.

Aamumme jatkuukin seuraavaksi ryhmätentillä.

Erittäin hyvää ja aurinkoista loppuviikkoa kaikille,

sydämellisesti toivoen,

Teemu Kiviaho
Hy MakeaDesign Oy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti