Olemme harjoitusyritys, joka on luotu Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä opiskelun yhteydessä ja jonka avulla opiskelemme ensimmäisen vuoden liiketalouden opinnot.

tiistai 15. tammikuuta 2013

Hulivilit messut ja kuulumiset

Heti alkuun voitaneen todeta joululoman toimineen tarkoituksensa mukaisesti. Koko tiimi puhkuu intoa kun kevättalven h-hetki harjoitusyritysmaailmassa lähestyy. 

Messuja varten on stormattu oikein urakalla ja paljon hienoja, innovatiivisia ja suuria ideoita on tullut esille. Jokaisella on ollut oman  toimenkuvansa kanssa paljon puuhaa. Allekirjoittanut hoitaa arpajaisia ja hankkii kovaa vauhtia Salolaisilta yrityksiltä arpajaislahjoituksia, muutama lahjoitus ollaankin jo saatu! 

Messuista en enempää aio paljastaa, jääköön ne pimeän peittoon ennen suurta päivää, mutta kuten ylhäältä voi tulkita niin arpajaiset ovat luvassa. Ja muistakaa arvoisat lukijat että harjoitusyritysmaailman laista poiketen on arpajaisissa tarjolla ihka oikeita palkintoja!

Pari kuvaa viime vuoden messuista
amk
amk

Mitä muuta meille kuuluu?

Jottei koko tammikuun blogipostaukset olisi vain messuista on parasta kertoa myös muita kuulumisia koulustamme.

Treenit
Tänään olivat ensimmäiset "treenit". Treenejä voisi  luonnehtia keskusteleviksi oppitunneiksi omassa ryhmässä. Treeneissä opettaja ei luennoi vaan esittää enemmänkin alustuksen ja ohjaa keskustelua, sisällön luomme itse keskustellen. Treenit ovat hieno opetusmuoto harjoitusyrityksen ohessa, keskustelu on aidosti osallistavaa ja dynaamista opettajan ohjauksen avulla. Tänään käsittelimme henkilökohtaista myyntityötä johon liittyvän tehtävän olimme tehneet jo ennen joululomaa. Treeneissä tuli paljon asioita esille ja toivottavasti jokainen oppi lisää myyntityöstä.

SoMe 

"You can think to live without social media in business, but in practice that does not work. People will talk."

Edellispäivänä taasen alkoi aivan uusi kurssi "Social media and business". Kurssi tuo näkökulmia sosiaalisen median hyödyntämiseen liiketoiminnassa ja aukaisee mitä sosiaalinen media oikeasti on ja mitä sillä kykenee tekemään jonkun asian eteen. Some on paljon enemmän kuin "oma 7-päivää".

Tulemme ottamaan kurssin oppeja käytäntöön, kun meidän pitää luoda sosiaalisen median kampanja uuden tuotteen lanseerauksen ohessa. Mutta tästä enemmän sitten kun aika on.

Hy MakeaDesign Oy:n puolesta, Kenneth


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti