Olemme harjoitusyritys, joka on luotu Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä opiskelun yhteydessä ja jonka avulla opiskelemme ensimmäisen vuoden liiketalouden opinnot.

torstai 18. huhtikuuta 2013


Hejsan!

Huh huh! Hiljaiselollemme on hyvä syy ja minulla on kutina, että Teidän on hyvä tietää se. BisnesStartti on seonnut totaalisesti. Juuri kun luulimme, että kaikki on loppumaan päin, ihanat valmentajamme ovat antaneet tehtäviä toisensa jälkeen viikon pituisilla deadlineilla. Tälläkin hetkellä taitaa olla viisi erilaista perehtymistä kaipaavaa ryhmätehtävää menossa. Markun päästessä vauhtiin, kansantalouden yksilötehtävätkään eivät tietenkään helpota työtaakkaamme. Siihen päälle kun lätkäistään vielä nuo ensi viikon Liettuan messut, niin saadankin nuo stressitasot taas vilkkumaan punaisen puolelle.

Noh, onneksi se hätä ei ihan hirveä ole. Viimeisiä puristuksia ja parin viikon jälkeen päästänkin jo viettämään kevättä mukavan rennoissa merkeissä tilastotieteen tunneille, Silvennoisen hellään huomaan. Nettisivutkin taitaa olla jo valmiina englanniksi ja tuleville messuille on tehty jo kaikki mitä voi etukäteen tehdä. Huomenna käymme Helsingissä AMKAilemassa Alma Medialla ja ties minne muualle matka vie.

Itseänikin jo tuo Kuppiksen vappu kuumottaa ja haalarit pitäis saada jalkaan. Linnutkin on ruvennu visertämään ja lumen tilalla taivaalta ryöppyy vettä, se on varma kevään merkki se.

Ei muutakun iloisen keväistä mieltä kaikille ja voimia viimeisille viikoille!
Nährään Kupittaalla!

Keväisin terveisin,
Teemu


                                   
                                   P.S. Tsekatkaas Taloustiimin ryhdikäs työasento

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Have you ever dreamed a chair what looks like a candy?


Hi You dear reader!

Hopefully you have had a nice day!

Like you might have been read few weeks ago the text (from here) about that
we are travelling to Utena, Lithuania!
There we are taking part of international fair. Why? Because our group did win whit big success the fair in our school Turku University of Applied Science, Salo campus.

What kind of croup there is going to be in MakeaDesign's department? Something like this:

Sponsored by Maripuoti Ky

What this looking group might cell? 

Hy MakeaDesign Oy is offering to You (in imaginary world) high design furniture for offices, smalls and bigs.
All the products are designed in Nordic countries and by effect of them your working days at office are so much easier to take! Let me told how this is possible.

First of all, our products are ergonomically designed so you won't feel any back pain ever again! Hy MakeaDesign is offering all the products what color you ever want and
this includes the chair what looks like a candy.

Have you ever dreamed about it? We have!


Thank you for reading this!

By love,
Johanna (fourth from left)