Olemme harjoitusyritys, joka on luotu Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä opiskelun yhteydessä ja jonka avulla opiskelemme ensimmäisen vuoden liiketalouden opinnot.

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Uudet nettisivut ja vähän keväästä

Makean yhdistetty logistiikka-, johto- ja IT-tiimi on ahertanut lähes koko maaliskuun ajan uusien nettisivujen kanssa. Sivut valmistuivat vasta viime viikolla ja seuraavaksi allekirjoittanut vielä kääntää ne englanniksi Liettuan messuja varten.

Sivujen teko oli siitä hauska projekti, että kaikki kolme olimme pitkälti amatöörejä, mutta periksiantamattoman "tee-se-itse" -meiningin avulla saimme sivut väkerrettyä kasaan. Ilmeisesti onnistuimme mainiosti, sillä koko ryhmä on erittäin tyytyväinen uusiin sivuihimme. Tiimimme kokee että nyt sivuista välittyy Makean "punainen lanka": värit, piristävyys, ja design. Vanhat sivumme olivat toimivat ja mukavat käyttää, mutta niistä ei ehkä välittynyt Makeafiilis, mikä on olennainen osa koko yritystämme.

Mutta hyvä lukija, sivut kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten käyppä kurkkaamassa Tästä


Keväästä

Kevät on startannut oikein kunnolla ja sen voimme jokainen nähdä kun katsomme ulos ikkunasta. Sinänsä poikkeuksellisen maaliskuusta tekee se, että suurin osa maaliskuun päivistä ovat olleet mukavan poutaisia ja aurinkoisia. Näin tilastollisesti tämä talvi on ollut mielenkiintoinen, sillä joulukuusta helmikuuhun oli hyvin vähän aurinkoisia päiviä, mutta nyt maaliskuussa on lähes poikkeuksetta ollut aurinkoista. Muistelisin että Jyväskylässä joulu-helmikuu akselilla aurinko paistoi yhteensä vain 5 tuntia, siis 5 tuntia parissa kuukaudessa!

Mutta unohtakaamme tylsät puheet tilastollisista poikkeamista ja nauttikaamme nyt keväästä ja runsaasta auringonpaisteesta! Kesälaitumetkin Makean osalta alkavat olla yllättävän lähellä..

Aurinko toi sisiliskonkin esiin
Hyvää pääsiäistä!
Makean puolesta Kenneth

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Uusi tuote: Make A Smile

Tänään monen viikon aherrus ja valmistelu tuotiin vihdoin julkisuuteen ja Hy MakeaDesign Oy julkaisi uuden tuotteensa. Luomamme uusi tuote on Make A Smile, joka on hyvinvointia ja tiimihenkeä parantava virkistystapahtuma.

Make A Smile päivä koostuu vapaavalintaisesta aktiviteetista, luennosta ja ruokailusta. Valittavia vaihtoehtoja on monia ja asiakas voi koota oman pakettinsta omien toiveidensa mukaan. Päivän tarkoituksena on nimensä mukaan palauttaa hymy työntekijöiden huulille ja luoda iloinen ilmapiiri, ja päivän jälkeen työmotivaatio on taas korkealla ja työnteko sujuu mukavammin. Aktiviteetit liittyvät työhyvinvointiin samoin kuin luennotkin. Hinnat ovat kiinteitä ja vaihtelevat sen mukaan kuinka monta ihmistä päivään osallistuu.

Uudistuneilta kotisivuiltamme löytyy tapahtumapäivästä lisää tietoa, käy kurkkaamassa osoitteessa http://makeadesign.pe-tuas.fi/smile.html.


Aurinkoista viikkoa!
Hy MakeaDesign Oy:n puolesta Henni

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Viikko Makean matkassa!

Viikko 11 on kulunut työntäyteisissä merkeissä kaikkien Makealaisten osalta. Myynti- ja markkinointitiimi on valmistellut ensi viikolla lanseerattavaa ''Make A Smile'' -kampanjaa, kun taas johto- ja logistiikkatiimistä yhdistynyt IT-tiimi on ahkerasti päivittänyt kotisivujamme uuteen uskoon ja tulokset ovat ylittäneet odotuksemme :) Uudet kotisivumme julkistetaan huomenna perjantaina 14.3 ja kampanjasta lisätietoja heti maanantaina, joten pysykäähän kuulolla!

Lisäksi olemme valmistautuneet ensi viikon asiakaspäiviin uudistamalla ''toimistomme'' sisustusta. Myös messuvalmistulut ovat lähteneet mukavasti käyntiin ja messuständimme alustava somistussuunnitelma on laadittu ja muutama arpajaisvoittokin hankittu.

Lopuksi vielä kuvia viikon varrelta :)

Uuden palvelun ennakkomarkkinointia facebookissa.
Teemun ja Kentsun luovuuden huipentuma!

Hieman esimakua tulevista arpajaispalkinnoista.

Aamuinen kahvituokio.

Toimitusjohtajamme käytännön töissä!




Erittäin mukavaa viikonloppua kaikille!

MakeaDesingin puolesta:
Iida 

Keltaisen median hampaissa.

Maanantaina 11.3. vaani käytävillä hyytävä kauhu, suoranainen hillitty kaaos, kun BS-Sanomat tuo Salon keltaisen lehdistön lippulaiva julkaisi sarjan otsikoita harjoitusyrityksien vaietusta - ja jokseenkin myös yllätyksellisestä - pimeästä puolesta.

Hy MakeaDesign Oy haluaakin tuoda julki vastikkeensa ostikoinnille korjatakseen hyvin väritettyä todellisuutta.

Siispä, saanen esitellä; kriisitiedoite.


Hy MakeaDesign Oy pahoittelee inhimillisestä erehdyksestä seurannutta tilannetta, jossa yksittäiselle asiakkaalle myytiin kaksi kappaletta design Apollo pallotuolin kopiota alkuperäisenä tuotteena.

MakeaDesign on selvittänyt tapahtunutta perusteellisesti ja kävi ilmi, että ruotsalainen alihankkia on käsittänyt väärin tarkkaan annetut ohjeet design tuotteen hankkimisesta.

Tilannekartoitus on tehty kaikkien MakeaDesign Oy:n tarjoamien tuotteiden ja palveluiden osalta yhteistyössä kaikkien alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta tulevaisuudessa vältytään vastaavilta ongelmilta. Hy MakeaDesign Oy on tiedottanut tapahtuneesta myös työntekijöilleen, jotta väärinkäsityksiltä vältytään nyt sekä jatkossa.

Tuotteet ostaneen yksittäisen asiakkaan kanssa on käyty neuvottelu tilanteen ratkaisemiseksi. Hyvässä yhteisymmärryksessä neuvottelun tuloksena Hy MakeaDesign Oy korvaa aiheutuneen vahingon ja ylimääräisestä työstä aiheutuneet kulut.

Hy MakeaDesign Oy on ollut yhteydessä mediaan ja tiedottaa asiasta kaikilla mahdollisilla väylillä. 

Asiakkaiden ja asiasta kiinnostuneiden kysymyksiin vastataan sähköpostitse sekä puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 8-16. 

Hy MakeaDesign Oy ottaa mieluusti vastaan myös palautetta ja kiittää BS-Sanomia, jotka toivat kyseisin inhimillisen erheen esiin.

Hy MakeaDesign Oy:n puolesta,
Johanna Reunanen
tiedottaja

johanna.reunanen@makea.fi
010 7732 2140
______________________________________________________________________________________

Kuten jo alussa kävi ilmi iski BS-sanomat jokaisen harjoitusyrityksen toimintaan. Makean hymyn aiheutti taatusti useammalle Ness Oy:n sekä HittiBitti Oy:n vastaukset uutisointiin. Loistavaa ja nopeaa toimintaan rakkaat kollegat!



Hy MakeaDesign Oy:n puolesta (jälleen)
Johanna

perjantai 8. maaliskuuta 2013

naistenpäivä

Hyvää naistenpäivää!


Tahdomme toivottaa kaikille ihanille naisille aivan mahtavaa naistenpäivää. Tänään on teidän päivä joten tässä ruusu!







Cafe Cuppicoco





Tarmokas viikkomme on kallistunut loppua kohden mutta ei mitenkään vähäpätöisesti.
Naistenpäivää vietämme osallistumalla Cafe Cuppicoco tapahtumaan Salon Bisnesakatemian tiloissa. Tapahtuman järjestää Osuuskunta Imperia, eli sinne siis maistelemaan leivoksia!

Myyntituotoista osa luovutetaan Roosa-nauha säätiölle!






 Uudet nettisivut



Toinen polttava aiheemme on ollut tällä viikolla uusien nettisivujen teko. Omistautunut nettisivu tiimi on pakertanut projektin parissa parisen viikkoa ja hyvältä rupeaa näyttämään! Siirrämme vanhat sivumme uuteen pohjaan ja samalla luomme uutta tuotettamme varten kampanjasivua.

Linkitämme toki myöhemmin sivut tännekkin näkyviin jotta pääsette tututustumaan niihin rauhassa, työ on vielä kesken joten emme tahdo julkaista mitään keskeneräistä.

Terveisin Pekka Mäki-Kuutti