Olemme harjoitusyritys, joka on luotu Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä opiskelun yhteydessä ja jonka avulla opiskelemme ensimmäisen vuoden liiketalouden opinnot.

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Uusi tuote: Make A Smile

Tänään monen viikon aherrus ja valmistelu tuotiin vihdoin julkisuuteen ja Hy MakeaDesign Oy julkaisi uuden tuotteensa. Luomamme uusi tuote on Make A Smile, joka on hyvinvointia ja tiimihenkeä parantava virkistystapahtuma.

Make A Smile päivä koostuu vapaavalintaisesta aktiviteetista, luennosta ja ruokailusta. Valittavia vaihtoehtoja on monia ja asiakas voi koota oman pakettinsta omien toiveidensa mukaan. Päivän tarkoituksena on nimensä mukaan palauttaa hymy työntekijöiden huulille ja luoda iloinen ilmapiiri, ja päivän jälkeen työmotivaatio on taas korkealla ja työnteko sujuu mukavammin. Aktiviteetit liittyvät työhyvinvointiin samoin kuin luennotkin. Hinnat ovat kiinteitä ja vaihtelevat sen mukaan kuinka monta ihmistä päivään osallistuu.

Uudistuneilta kotisivuiltamme löytyy tapahtumapäivästä lisää tietoa, käy kurkkaamassa osoitteessa http://makeadesign.pe-tuas.fi/smile.html.


Aurinkoista viikkoa!
Hy MakeaDesign Oy:n puolesta Henni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti