Olemme harjoitusyritys, joka on luotu Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä opiskelun yhteydessä ja jonka avulla opiskelemme ensimmäisen vuoden liiketalouden opinnot.

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Keltaisen median hampaissa.

Maanantaina 11.3. vaani käytävillä hyytävä kauhu, suoranainen hillitty kaaos, kun BS-Sanomat tuo Salon keltaisen lehdistön lippulaiva julkaisi sarjan otsikoita harjoitusyrityksien vaietusta - ja jokseenkin myös yllätyksellisestä - pimeästä puolesta.

Hy MakeaDesign Oy haluaakin tuoda julki vastikkeensa ostikoinnille korjatakseen hyvin väritettyä todellisuutta.

Siispä, saanen esitellä; kriisitiedoite.


Hy MakeaDesign Oy pahoittelee inhimillisestä erehdyksestä seurannutta tilannetta, jossa yksittäiselle asiakkaalle myytiin kaksi kappaletta design Apollo pallotuolin kopiota alkuperäisenä tuotteena.

MakeaDesign on selvittänyt tapahtunutta perusteellisesti ja kävi ilmi, että ruotsalainen alihankkia on käsittänyt väärin tarkkaan annetut ohjeet design tuotteen hankkimisesta.

Tilannekartoitus on tehty kaikkien MakeaDesign Oy:n tarjoamien tuotteiden ja palveluiden osalta yhteistyössä kaikkien alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta tulevaisuudessa vältytään vastaavilta ongelmilta. Hy MakeaDesign Oy on tiedottanut tapahtuneesta myös työntekijöilleen, jotta väärinkäsityksiltä vältytään nyt sekä jatkossa.

Tuotteet ostaneen yksittäisen asiakkaan kanssa on käyty neuvottelu tilanteen ratkaisemiseksi. Hyvässä yhteisymmärryksessä neuvottelun tuloksena Hy MakeaDesign Oy korvaa aiheutuneen vahingon ja ylimääräisestä työstä aiheutuneet kulut.

Hy MakeaDesign Oy on ollut yhteydessä mediaan ja tiedottaa asiasta kaikilla mahdollisilla väylillä. 

Asiakkaiden ja asiasta kiinnostuneiden kysymyksiin vastataan sähköpostitse sekä puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 8-16. 

Hy MakeaDesign Oy ottaa mieluusti vastaan myös palautetta ja kiittää BS-Sanomia, jotka toivat kyseisin inhimillisen erheen esiin.

Hy MakeaDesign Oy:n puolesta,
Johanna Reunanen
tiedottaja

johanna.reunanen@makea.fi
010 7732 2140
______________________________________________________________________________________

Kuten jo alussa kävi ilmi iski BS-sanomat jokaisen harjoitusyrityksen toimintaan. Makean hymyn aiheutti taatusti useammalle Ness Oy:n sekä HittiBitti Oy:n vastaukset uutisointiin. Loistavaa ja nopeaa toimintaan rakkaat kollegat!Hy MakeaDesign Oy:n puolesta (jälleen)
Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti