Olemme harjoitusyritys, joka on luotu Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä opiskelun yhteydessä ja jonka avulla opiskelemme ensimmäisen vuoden liiketalouden opinnot.

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Jouluiset terveiset!

Syyslukukausi on saatu kunnialla päätökseen ja MakeaDesingin porukka on siirtynyt ansaitulle joululomalle. Lukukausi on kulunut nopeasti ja tehtävää onkin riittänyt. Kevätkaudella tulee tapahtumaan joitakin muutoksia, esimerkiksi markkinointi- ja taloustiimien vastuuhenkilöt vaihtuvat. Loman alkaessa myös myyntikilpailu päättyi ja olemme koko ryhmä tyytyväisiä tuloksiin. Kilpailun lopputulos selviää tammikuussa. 

MakeaDesign jatkaa toimintaansa ensi vuonna, alkaen 7.1. Nyt haluamme toivottaa kaikille erittäin hyvää Joulua sekä riemukasta Uutta Vuotta! :)

MakeaDesignin puolesta:
Iidatiistai 4. joulukuuta 2012

Piristävän pikkuinen jouluruokailu..

Kuten Teemu viimeksi taisi paljastaakin, niin vietimme MakeaDesignin pikkujouluja eilen maanantaina italialaisvaikutteisen ruuan ja lämpöisten juomien parissa (Minttu-glögi todettiin yhteistuumin mainioksi uudeksi tuttavuudeksi). Menuumme kuului glögin lisäksi mm. taitettuja pizzoja, kuhaa, possua ja pastaa sekä Mamman lihapullia.

Herkuttelimme vielä jälkiruuaksi Lattea, Caffè Moccaa, Panna cottaa ja suklaakakkua, jonka lisäkkeenä tullut viikunahilloke aiheutti hämmennystä hyvin tutun tuntuisella maullaan. Mikä lie maku tuosta tuli mieleen, sitä emme saaneet selvitettyä!

Toisena viikon polttavana aiheena todettakoon, että myyntikilpailu alkaa olla omalta osaltamme hyvin paketissa. Kävimme viime perjaintaina vierailulla Turun harjoitusyrityksissä, joista löytyikin oikein mukavan oloista porukkaa! Toivottavasti saisimme heidät tänne Saloon joku päivä vierailulle..!


Piristävän rauhoittavaa Itsenäisyyspäivää Hy MakeaDesign Oy:n puolesta toivottaa,
Kaisa