Olemme harjoitusyritys, joka on luotu Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä opiskelun yhteydessä ja jonka avulla opiskelemme ensimmäisen vuoden liiketalouden opinnot.

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Tiimiesittely, osa 3

Heippa!

Tässäpä on vielä viimeinen, muttei suinkaan vähäisin tiimimme: TALOUSTIIMI!!


Taloustiimi on puurtanut tähän mennessä suurimmaksi osaksi budjetin parissa, mikä osoittautuikin kahdelle tiimin jäsenelle erityisen haastavaksi. Onneksi tiimipäällikkömme paikkasi puutteet ja saimme budjetin ajoissa valmiiksi. Tällä hetkellä taloustiimin tehtävät rajoittuvat pääasiassa laskujen maksamiseen, eikä muuta tekemistä juurikaan ole.

Teemu

Taloustiimin päällikkönä toimii tällä hetkellä Teemu, joka viettää suurimman osan hereilläoloajastaan koululla: tulee ensimmäisenä ja lähtee viimeisenä. Tästä huolimatta kolme vuotta elämästään Salon lukiossa viettänyt Teemu ei juo kahvia vaan siemailee teetä muhkeasta Teemukistaan.


Iina


Seuraavaksi taloustiimin päällikön saappaisiin astuu Kitteeltä kotoisin oleva Iina, joka lukio aikana kävi sivistämässä itseään Espanjan Aurinkorannikon suomalaisessa koulussa, mistä johtuen päätyi lukion jälkeen iloiseksi kassatädiksi Maskuun. Iinan vastuulla on myös blogi sekä kaiken kattava oikeinkirjoituksen tarkastus.


Henni

Keväällä päällikön tehtävät ottaa vastuulleen meidän oma "mummomme" Henni, jolla tuntuu olevan koko ajan jokin käsityö kesken. Henni on ammentanut oppinsa lukiosta, jonka jälkeen kouluttautunut tekstiiliartesaaniksi. Sukunimensä mukaisesti Henni on rauhallinen Rauhala, joka tekee työnsä tunnollisesti. HY MakeaDesign Oy:n puolesta hauskaa loppuviikkoa,
Iina

maanantai 15. lokakuuta 2012

Tiimiesittely, osa 2

Tiimiesittelyt jatkuvat, seuraavaksi vuorossa myynti- ja markkinointitiimi johon kuuluvat Iida, Krista ja Johanna. Ryhmän tehtäviin kuuluu mm. mainosten ja tarjousten laatiminen, varsinainen myyntityö sekä kaikenlaiset edustustehtävät.

Johanna, Iida ja Krista

Markkinointitiimissä on käytössä kiertävä johtajuus, eli markkinointipäällikkö vaihtuu aina kolmen kuukauden välein. Lukiosta oppinsa ammentanut heppatyttö, ihana Iida, ihastuttaa myynti- ja markkinointipäällikön roolissa syyskaudella. Iidaa on helppo lähestyä kasvotusten, mutta hänet tavoittaa myös sähköpostitse: 

 iida.kuusinen@students.turkuamk.fi

 Iida

Johanna on monitoiminainen, jolta luonnistuu käytännössä kaikki. Johannaa kutsutaan välillä leikkisästi työnarkomaaniksi, ja muille tiimin jäsenille usein jääkin huolehdittavaksi ettei  hän vie liikaa töitä kotiin. Johanna on koulutukseltaan yo-merkonomi.

 johanna.h.reunanen@students.turkuamk.fi

Johanna

Viimeisenä esittelyvuorossa on Krista, joka on pieni ja pippurinen lisä markkinointitiimiin. Kristalla on kokemusta asiakaspalvelusta Hesburgerin kassalta ja hän toimii siellä myöskin vuoropäällikkönä.  Krista muotoilee mainospuheet niin lamppuun kuin sohvaankin käden käänteessä!

krista.salmi@students.turkuamk.fi

Krista


Lomaa edeltävä viikko kului markkinointitiimin osalta suurimmaksi osaksi kalustekatalogin työstämisessä sekä tärkeisiin rahoitusneuvotteluihin valmistautumisessa. Neuvottelut sujuivat mainiosti ja niiden jälkeen olikin mukava siirtyä ansaitun syysloman viettoon :)

Tervetuloa tekemään toimistokalustekauppoja tai muuten vain juttelemaan mukavia kanssamme! 

MakeaDesingin puolesta:

-Iida
 maanantai 8. lokakuuta 2012

Tiimiesittely, osa 1

Moikka!

Kuten edellisessä postauksessa mainittiin, tarkoituksenamme on esitellä harjoitusyrityksemme henkilökuntaa. Eli ihmiset, jotka vaikuttavat tämän ihmeellisen tehotiimin takana. Aloitamme hieman yhdistetyllä esittelyllä, jossa on jäseniä johto-,osto- ja logistiikkatiimistä. Eli teemana on taas moniosaaminen. :)

Tulkaa rohkeasti nykimään meitä hihasta; aina on mukava tutustua uusiin ihmisiin ja siinä nyt samalla voisi vähän kauppojakin tehdä... ;)


Vasemmalta alkaen: Kenneth, Kaisa ja Pekka


Kuvassa keskellä oleva iloinen ja tomera toimitusjohtajamme Kaisa (kuulemma vaikea valokuvattava ;))
Kaisa ohjailee rautaisen naisellisella otteella yritystämme kohti suuruutta. Kaisa on kasvanut yrittäjähenkisessä ympäristössä, josta kumpuaa arvokasta asiantuntemusta, joka heijastuu arkipäivän rutiineissa positiivisesti.

Sähköposti: kaisa.aaltonen(at)students(piste)turkuamk.fiKaisamme!Vasemmassa laidassa edustaa meidän oma pilottimme(oikeasti) Kenneth. Tämän hetkinen varatoimitusjohtaja ja kevätkaudella toimitusjohtaja. Toimii myös osto-osastolla aktiivisesti. 
Tiimin office-velho ja näppärä powerpoint taikuri. Vastaa Kentsu-kutsumanimeen.

Sähköposti: kenneth.sundberg(at)students(piste)turkuamk.fi

Kenneth

Viimeisenä kuvan oikeassa laidassa: Pekka. Osto- ja logistiikkatiimin päällikkö, jolta kontakteja ilmeisesti löytyy vähän kaikkialle. Positiivisuus päivän teemana.

Sähköposti: pekka.maki-kuutti(at)students(piste)turkuamk.fi

PekkaSyksyisin terveisin!
Pekka


torstai 4. lokakuuta 2012

Touhukas viikko 40!

Moi!


MakeaDesignin viides kokonainen viikko on ollut työntäyteinen, mutta mielenkiintoisen haastava.

Olemme viimeistelleet liiketoimintasuunnitelmaa, joka rupeaa olla aivan pikku-viilauksia vailla valmis!
LTS tekoon on osallistunut koko tiimi ja se on ollut kovin opettavaista. Yksi suurimmista aiheista oli budjetti, joka myös valmistui keskiviikkona. Pakko mainita, että KUN myyntitavoitteet saavutetaan, tulos tulee näyttämään hyvältä. ;)

Toisena isona kohtana on ollut torstain hissi-puhe, joka esitettiin Salon AMK mainioille valmentajille. Puhe meni hyvin ja oli opettavainen kaikille osapuolille. Olisi saatu myytyä mm. säkkituoleja!

Loppuviikosta myös saapuivat ensimmäiset asiakaskontaktit! Puskaradio toimii siis jo aktiivisesti paikallisella tasolla. Ja tähän liittyen tuotekuvasto on piakkoin saatavilla.


Olemme myös luomassa parhaillaan sosiaalisiin medioihin sivustoja, joissa toivottavasti nähdään aktiivisesti. Alustavasti ainakin Facebook-sivusto sekä twitteriin.Aloitamme myös blogaamisen saralla pienimuotoisella henkilöstöesittelyllä ja tästä aiheesta seuraa postauksia piakkoin!


Alla kuva parista maanmainiosta tuotteesta, jota edustamme. Erittäin mukavia, pirteitä säkkituoleja!
MakeaDesign suosittelee näitä päiväunien faneille!Kuva lainattu asuntomessut.fi sivuilta ja kyseessä on kummiyrityksemme Maskun Hotkiss-säkkituoli.


Blogimme lukijoille haluamme painottaa, että olemme harjoitusyritys ja tuotteemme eivät ole meidän kauttamme myynnissä in real life.

-Pekka