Olemme harjoitusyritys, joka on luotu Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä opiskelun yhteydessä ja jonka avulla opiskelemme ensimmäisen vuoden liiketalouden opinnot.

perjantai 28. syyskuuta 2012

Harjoitusyrityksemme MakeaDesign OyMeidän huikea ryhmä B, jonka jäsenet opiskelevat Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä liiketaloutta, perusti harjoitusyrityksen nimeltä MakeaDesign Oy.

Miksi me olemme me? Yritysideamme muokkaantui paljon alkuperäisestä meidän valmentajiemme toimesta: perusajatus säilyi, mutta sisältö muuttui radikaalisti. Yrityksemme myy pirteitä ja laadukkaita bisneskalusteita, jotka on pohjoismaalaisia designtuotteita. Tarkoituksenamme on luoda uusiin ja myös vanhempiin yrityksiin inspiroiva ja innostava työilmapiiri, jotta kaikki työntekijät menevät innoissaan töihin ja jaksavat työssään.

Halusimme, että nimemme olisi positiivinen ja kansainvälisesti mukautuva. Nimessämme esiintyy sana Design, joka tuo esille, että tuotteemme ovat laadukkaita. Logomme väriksi valitsimme villiruusun-värin, koska se on moderni ja tyylikäs ja sopii sanaan makea. Logomme muotoilu on Makea.

Meidän taustayrityksemme on Maskun Kalustetalo Oy. Kävimme tänään yritysvierailulla Salon toimipisteessä ja saimmme paljon tietoa mm. Maskun toimintatavoista.

Blogimme lukijoille haluamme painottaa, että olemme harjoitusyritys ja tuotteemme eivät ole meidän kauttamme myynnissä in real life.

Hy MakeaDesign Oy:n puolesta

Iina