Olemme harjoitusyritys, joka on luotu Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä opiskelun yhteydessä ja jonka avulla opiskelemme ensimmäisen vuoden liiketalouden opinnot.

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Talvi kolkuttelee ovella.... mutta Makea piristää

Mitä yhteistä on MakeaDesignilla ja Twix-patukalla? Molemmat piristävät työpäivän alussa, mutta MakeaDesign vielä puolenpäivän jälkeenkin.

Äskeinen toteamus on yhtä totta kuin jäätävä sää ulkona. Talvi ja syksy luovat syystäkin pienen alakulon: keli on harmaa, lehdet poissa ja väriskaala on lähes mustavalkoinen. Kaipaamme siis jokainen piristystä ja sitähän löytyy, kun astelet tai pikemminkin luistelet Ylhäistentie kahteen ja luokkaan 306.

MakeaDesignin toimistolla jokainen päivä on erilainen ja voitkin löytää itsesi selvittämästä tuhannen ja yhden heijastimen salaisuutta tai vain istahtaa kahville markkinoinnin ja myynnin pirtsakkojen tyttöjen kanssa.

Allekirjoittaneelle ainakin tuo luokka 306 aiheuttaa pienen ja tarpeellisen piristeen. Koskaan ei oikeastaan tiedä, mitä päivä toimistolla tulee sisältämään, vaikka kuinka sitä olisi suunnitellut. Se on tärkeä ominaisuus, joka todella auttaa jaksamaan.

Meidän viikkomme

Olemme viettäneet maanantain ja tiistain kotona tekemässä etätöitä, joten luokassa 306 onkin kovin hiljaista ollut. Tänään palasimme takaisin päivärytmiin, kun osa ryhmästä kokoontui ja alkoi työstämään markkinointisuunnitelmaa.
Huomenna ollaankin täysillä taas mukana, sillä on tärkeä päivä kontaktoinnin suhteen. Matkaamme aamupäivällä Turkuun ICT-talolle TKI-päivää (tutkimus&kehitys&innovaatio) viettämään ja siinä sivussa tapaamaan nopeasti Turun harjoitusyrityksiä. Toivottavasti päivä on hyvä ja voimme palata sieltä hymyssä suin ja minnekkäs muualle kuin luokkaan 306!

Suunnatkaa katseet tiehen ja ajakaa turvallisesti talvella T. autokoira Romeo

Hy MakeaDesign Oy:n puolesta KennethEi kommentteja:

Lähetä kommentti