Olemme harjoitusyritys, joka on luotu Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä opiskelun yhteydessä ja jonka avulla opiskelemme ensimmäisen vuoden liiketalouden opinnot.

keskiviikko 28. marraskuuta 2012


Heisuli vei ja heipasansaa!


Ihan tähän alkuun haluan toivottaa teille kaikille ihanille lukijoillemme pirteää keskiviikkopäivää! Joku on sattumoisin voinut jo jostain tiedotusvälineestä huomatakin, että luotettavat meteorologimme ovat luvanneet kohtalaista lumipyryä metropoliimme jo tänä-iltana. Henkilökohtaisesti rakastan lunta ja uskon, että tämä valkea ja kylmä mönjä piristää myös muiden yrityksemme veijareiden loppuviikkoa.

Koko viime viikko on mennyt pitkälti myyntikilpailun syövereissä. Aluksi kehittelimme myyntisuunnitelman ohjaamaan yrityksemme yhteistä myyntitapaa sekä imagollisia linjauksia. Myyntitiimimme on miettinyt erilaisia yhteydenottotapoja ja markkinointikeinoja uusille kampanjoillemme ja yhdessä muun yrityksen kesken olemme jalkauttaneet myyntisuunnitelman keinoja teoriasta käytäntöön. Olemme pyrkineet olemaan mahdollisimman aktiivisia ottamaan yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiimme ja tämä onkin tuottanut tulosta. Tämän hetkinen näkymämme kisassa vaadittavien kontaktien määrästä ja kauppojen synnystä näyttää tavoitteidemme mukaiselta ja täten olemmekin erittäin tyytyväisiä yrityksemme jokaisen veijarin työpanokseen. Jos myyntitahti jatkuu loppukisan samana, voimme aloittaa ensi viikon hyvin ja levollisin mielin.

Tytöt rakensivat yrityksemme tuotteille pienoisen jouluständin, josta ohikulkiessaan voi ottaa mukaansa ripauksen joulumieltä, Tuplakuplan innoittaman käyntikortin ja MakeaDesignin ikipirteän tuotekuvaston.
Elämme suuremmoisia aikoija, nimittäin pikkujoulukautta, jolloin kaikki vaikuttavat olevan iloisia ja odottavaisia. Olemme itsekin suunnitelleet pikkujoulujen viettoa, älkää huoliko, ei mitään tuhmaa, mutta taidamme pitää sen vielä pienoisena salaisuutena. Toimitusjohtaja Kaisa voi sitten ensi viikolla kertoa millainen juhlatunnelma paikanpäällä oli.


Hurjia pikkujoulu kutsuja Hy MakeaDesign Oy:n puolesta toivoen,
  - Teemu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti