Olemme harjoitusyritys, joka on luotu Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä opiskelun yhteydessä ja jonka avulla opiskelemme ensimmäisen vuoden liiketalouden opinnot.

torstai 4. lokakuuta 2012

Touhukas viikko 40!

Moi!


MakeaDesignin viides kokonainen viikko on ollut työntäyteinen, mutta mielenkiintoisen haastava.

Olemme viimeistelleet liiketoimintasuunnitelmaa, joka rupeaa olla aivan pikku-viilauksia vailla valmis!
LTS tekoon on osallistunut koko tiimi ja se on ollut kovin opettavaista. Yksi suurimmista aiheista oli budjetti, joka myös valmistui keskiviikkona. Pakko mainita, että KUN myyntitavoitteet saavutetaan, tulos tulee näyttämään hyvältä. ;)

Toisena isona kohtana on ollut torstain hissi-puhe, joka esitettiin Salon AMK mainioille valmentajille. Puhe meni hyvin ja oli opettavainen kaikille osapuolille. Olisi saatu myytyä mm. säkkituoleja!

Loppuviikosta myös saapuivat ensimmäiset asiakaskontaktit! Puskaradio toimii siis jo aktiivisesti paikallisella tasolla. Ja tähän liittyen tuotekuvasto on piakkoin saatavilla.


Olemme myös luomassa parhaillaan sosiaalisiin medioihin sivustoja, joissa toivottavasti nähdään aktiivisesti. Alustavasti ainakin Facebook-sivusto sekä twitteriin.Aloitamme myös blogaamisen saralla pienimuotoisella henkilöstöesittelyllä ja tästä aiheesta seuraa postauksia piakkoin!


Alla kuva parista maanmainiosta tuotteesta, jota edustamme. Erittäin mukavia, pirteitä säkkituoleja!
MakeaDesign suosittelee näitä päiväunien faneille!Kuva lainattu asuntomessut.fi sivuilta ja kyseessä on kummiyrityksemme Maskun Hotkiss-säkkituoli.


Blogimme lukijoille haluamme painottaa, että olemme harjoitusyritys ja tuotteemme eivät ole meidän kauttamme myynnissä in real life.

-Pekka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti