Olemme harjoitusyritys, joka on luotu Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä opiskelun yhteydessä ja jonka avulla opiskelemme ensimmäisen vuoden liiketalouden opinnot.

maanantai 15. lokakuuta 2012

Tiimiesittely, osa 2

Tiimiesittelyt jatkuvat, seuraavaksi vuorossa myynti- ja markkinointitiimi johon kuuluvat Iida, Krista ja Johanna. Ryhmän tehtäviin kuuluu mm. mainosten ja tarjousten laatiminen, varsinainen myyntityö sekä kaikenlaiset edustustehtävät.

Johanna, Iida ja Krista

Markkinointitiimissä on käytössä kiertävä johtajuus, eli markkinointipäällikkö vaihtuu aina kolmen kuukauden välein. Lukiosta oppinsa ammentanut heppatyttö, ihana Iida, ihastuttaa myynti- ja markkinointipäällikön roolissa syyskaudella. Iidaa on helppo lähestyä kasvotusten, mutta hänet tavoittaa myös sähköpostitse: 

 iida.kuusinen@students.turkuamk.fi

 Iida

Johanna on monitoiminainen, jolta luonnistuu käytännössä kaikki. Johannaa kutsutaan välillä leikkisästi työnarkomaaniksi, ja muille tiimin jäsenille usein jääkin huolehdittavaksi ettei  hän vie liikaa töitä kotiin. Johanna on koulutukseltaan yo-merkonomi.

 johanna.h.reunanen@students.turkuamk.fi

Johanna

Viimeisenä esittelyvuorossa on Krista, joka on pieni ja pippurinen lisä markkinointitiimiin. Kristalla on kokemusta asiakaspalvelusta Hesburgerin kassalta ja hän toimii siellä myöskin vuoropäällikkönä.  Krista muotoilee mainospuheet niin lamppuun kuin sohvaankin käden käänteessä!

krista.salmi@students.turkuamk.fi

Krista


Lomaa edeltävä viikko kului markkinointitiimin osalta suurimmaksi osaksi kalustekatalogin työstämisessä sekä tärkeisiin rahoitusneuvotteluihin valmistautumisessa. Neuvottelut sujuivat mainiosti ja niiden jälkeen olikin mukava siirtyä ansaitun syysloman viettoon :)

Tervetuloa tekemään toimistokalustekauppoja tai muuten vain juttelemaan mukavia kanssamme! 

MakeaDesingin puolesta:

-Iida
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti