Olemme harjoitusyritys, joka on luotu Turun Ammattikorkeakoulun Salon toimipisteessä opiskelun yhteydessä ja jonka avulla opiskelemme ensimmäisen vuoden liiketalouden opinnot.

maanantai 8. lokakuuta 2012

Tiimiesittely, osa 1

Moikka!

Kuten edellisessä postauksessa mainittiin, tarkoituksenamme on esitellä harjoitusyrityksemme henkilökuntaa. Eli ihmiset, jotka vaikuttavat tämän ihmeellisen tehotiimin takana. Aloitamme hieman yhdistetyllä esittelyllä, jossa on jäseniä johto-,osto- ja logistiikkatiimistä. Eli teemana on taas moniosaaminen. :)

Tulkaa rohkeasti nykimään meitä hihasta; aina on mukava tutustua uusiin ihmisiin ja siinä nyt samalla voisi vähän kauppojakin tehdä... ;)


Vasemmalta alkaen: Kenneth, Kaisa ja Pekka


Kuvassa keskellä oleva iloinen ja tomera toimitusjohtajamme Kaisa (kuulemma vaikea valokuvattava ;))
Kaisa ohjailee rautaisen naisellisella otteella yritystämme kohti suuruutta. Kaisa on kasvanut yrittäjähenkisessä ympäristössä, josta kumpuaa arvokasta asiantuntemusta, joka heijastuu arkipäivän rutiineissa positiivisesti.

Sähköposti: kaisa.aaltonen(at)students(piste)turkuamk.fiKaisamme!Vasemmassa laidassa edustaa meidän oma pilottimme(oikeasti) Kenneth. Tämän hetkinen varatoimitusjohtaja ja kevätkaudella toimitusjohtaja. Toimii myös osto-osastolla aktiivisesti. 
Tiimin office-velho ja näppärä powerpoint taikuri. Vastaa Kentsu-kutsumanimeen.

Sähköposti: kenneth.sundberg(at)students(piste)turkuamk.fi

Kenneth

Viimeisenä kuvan oikeassa laidassa: Pekka. Osto- ja logistiikkatiimin päällikkö, jolta kontakteja ilmeisesti löytyy vähän kaikkialle. Positiivisuus päivän teemana.

Sähköposti: pekka.maki-kuutti(at)students(piste)turkuamk.fi

PekkaSyksyisin terveisin!
Pekka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti